Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nejoblíbenější zmrzlina šéfkuchařů. Jakou si dává Pohlreich?

Vanilková, jahodová nebo čokoládová? Důležitější než oblíbená příchuť je, aby zmrzlina byla z kvalitních surovin a dobře tepelně zpracovaná. Mantra pro všechny cukráře zní: poctivá smetana, opravdové ovoce. A při výběru nanuků? Tam se vyplatí kupovat osvědčené značky, shodují se známí šéfkuchaři a cukráři. Pro server Lidovky.cz prozrazují i svoje tipy na nejlepší cukrárny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FD

25. 6. 2013 10:10
doporučuji švestkovou ze zmrzlinárny

ve Stráži pod Ralskem - samozřejmě jejich vlastní výroby (+ desítky dalších druhů).

0 0
možnosti