Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Označovat polotovary v menu? Nápad je to skvělý, říká Pohlreich

Představte si, že byste si v restauraci vybírali oběd podle toho, co mají v kuchyni zrovna čerstvé. Místo páčení informací z obsluhy byste jednoduše otevřeli nabídku v jídelním lístku. Ve Francii to jde, u nás si zřejmě ještě počkáme. Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich je ale k normě skeptický. "Bylo by to skvělé, ale v Česku by to stejně nefungovalo, pojďme raději vychovávat konzumenty," říká.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

19. 7. 2013 8:45
Polreich

V pořadu  " Ano  šéfe "  vyhazoval  kečup  z  okna  a hulákal  že  kečup  nemá  v jkuchyni  co  dělat  a najednou   uzavřel s  firmou  co  vyrábí  kečupy  dohodu  a už  mu  kečup  nevadí.Hrubé  a sprosté  vyjadřování mě už  dávno  znusilo tuto  osobu. Je u  nás  spousta  jiných  a kvalitnějšejších  kuchařů  a  šéfkuchařů . Ty  jeho  výtvory  uprostřed  kopeček  čehosi  omotané trávou  je vrchoů  gastronomie. A malé  hospůdky ať   laskavě  nechá  na pokoji  a zlikviduje  raději  sám  sebe.

0 0
možnosti

P. Cis

4. 7. 2013 12:29
Vyhnívající civilizace

...Nastal čas ku projednání návrhu zákona, limitujícího maximální množství zákonů...

0 0
možnosti