Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Zvěřina, kůzlečí maso i ryby. V Brně začal gurmánský festival

Gastronomický festival Jídlo z blízka už potřetí startuje v Brně. Od pondělí nabídne menu sestavená pouze z jídel uvařených z místních surovin. Do letošního ročníku se zapojilo 18 restaurací, což je třikrát více než v začátcích festivalu v roce 2011.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

8. 7. 2013 20:02
Tohle na gurmánský festival nevypadá

Tomu by odpovídaly spíš soutěže v počtu sežraných meruňkových knedlíků. Když se v těch cizích termitech nevyznáte, proč nenapíšete třeba "labužnický festival"? Nebo se podívejte do slovníku a najděte si termín "gourmet", abyste byli správně světoví.

0 0
možnosti