Diskuze
Ochlaďte se domácím sorbetem. Přinášíme několik tipů
Děkujeme za pochopení.
Re: A proč
Správně! Sorbet se podává pro osvěžení patra a vytrávení mezi rybím a masitým chodem, a k tomu cukr rozhodně nepasuje.
No to je hrůza, tenhle sloh
Myslím, že za takovou slohovou práci by i žák druhého ročníku základní školy sklidil kritiku. Jinak samozřejmě na osvěžení není vhodná zrovna krupice a cukr, ale na příklad chlazené čaje ze šípků a jiných podobných darů přírody, raději bez cukru a raději ne příliš chlazené. Přechlazenými potravinami klameme tělo, ono si pak vezme k srdci, a to doslova, že je zima, a zatopí nám, a to doslova :-)
Shrnu to - pro letní horké dny je nejvhodnější neslazený čaj z doopravdických plodů, ne z pytlíků z Lídlu, slabší káva, také raději bez cukru, mísy s ovocným salátem, zeleninové saláty, třeba i s těstovinami, čočkový salát a podobné dobrůtky. Krupice :-)) Brrr, obarvená na rudo, no to už vůbec ne :-))
A při tom ochlazování si zopakujte češtinu ze ZŠ
Které čuně tohle psalo?