Diskuze
Máčet wasabi v sojové omáčce je barbarství, říká šéfkuchař
Děkujeme za pochopení.
C. Tecka cz
Rychle se přejí..
Tak nějak se mi sushi rychle přejedlo, bohužel:(
ceske sushi
nejlepsi suhi, co jsem kdy jedl, bylo jen z ryze ceskych surovin. Kuchar pouzil misto ras lopuchoveho0 listu, misto ryze kroupy. A jako naplne fungovaly nase nenapodobitelne ceske smazene skvarky. Zapijeli jsme to notne pivem a jak jsme si pochutnali.
Re: ceske sushi
U nás jsme nahradili rýži knedlíkem, řasy zelím a jako náplň jsme použili pečenou krkovičku. Též jsme spláchli pivem. Šéfkuchaře s podivným jménem Štěpna (to je japonsky?) mohu ujistit, že wasabi jsme přitom v sojovce nemáčeli, jelikož jsme ani jedno nepoužili, takže to bylo opravdu to pravé sushi, jak se muší.
Tak on se učil dělat sushi na Hradčanech, tak to jo
Hned budu muset vyřídit všem svým japonským známým, že jeden teplouš z Prahy je považuje za barbary. Oni si totiž jako jeden samuraj wasabi do sokovky dávají.
Re: Tak on se učil dělat sushi na Hradčanech, tak to jo
Děkuji, už sem měl strach, že se tu nestrhne flame kolem wasabi v sójovce:)