Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Maso z laboratoře? Bude stejně dobré jako párek za šest korun, říká šéfkuchař

Karbanátek z uměle vypěstovaného masa už ochutnali v Londýně. Výsledek? Něco mu prý chybí. Server Lidovky.cz oslovil přední české šéfkuchaře a zeptal se jich, co si o uměle vyrobeném karbanátku myslí. "Když tuk, tak sádlo a máslo, když smetanu, tak přírodní, když karbanátek, tak z masa," říká jeden z nich.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

12. 8. 2013 6:59
Když tančit, tak rumbu, když lízat, tak ledňáčka!

0 0
možnosti
JS

10. 8. 2013 10:13
Ten pan Eliáš

projevil hluboké nepochopení o co se jedná. Zkuste příště jiného.

0 0
možnosti