Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Okurková sezona. Zkuste je připravit s lososem, radí Roman Paulus

Okurky snad byly pro letní vaření přímo stvořené. Obsahují přes 90 procent vody a skvěle se hodí do salátů i ke krátké tepelné úpravě. Vyzkoušejte třeba řecké tzatziki či okurkový relish dle receptu Romana Pauluse – s jogurtem či kapkou vinného octa vás jistě osvěží.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

3. 9. 2013 3:12
Hlavně se přesvědčte, že ten losos není z farmy

Pokud tedy nechcete jíst uměle obarvené maso ryby, který strávila život namačkaná v síti a byla živená chemikáliemi a antibiotiky.

Z lososích farem se šíří choroby a paraziti, kteří zabíjejí divoce žijící ryby v oceánech. Tím trpí i zvířata, která se divoce žijícími lososy živí, jako kosatky, tuleni, lvouni, mořští ptáci a medvědi.

0 0
možnosti