Diskuze
Pikantní pinďa, Splašené kůzle. Co také najdete na jídelním lístku?
Kost z pirátovy nohy, Krvavá pomsta či Double sejro. Jistě, neotřelost a nápaditost kuchaře jsou sympatické vlastnosti, ale při pohledu do jídelního lístku si občas přejete, aby se jejich snaha o originalitu koncentrovala pouze na kombinaci ingrediencí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
MH
8. 10. 2013 11:59
Stejné chyby dělají i obchodníci,
například pojmenování pečiva je někdy tak trapné a odpuzující, že si člověk raději jde nakoupit jinam. Neméně pitomé je pojmenovávání garážových pidiobchůdků rádoby světovými názvy, nejčastěji anglicky znějícími. V překladu často vyznívají hloupě a pitomě. Jenže taková je doba, častěji slyšíme zkratku spelovat, než hláskovat. Inu, čím větší hlupák, tím je světovější!
0
0
možnosti
MN
4. 10. 2013 14:21
Cmunda
Redaktora bych chtěl upozornit, že název 'cmunda' je lidový název pro bramborák a nikoliv NĚCO, co si asi redaktor představoval.
0
0
možnosti