Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak připravit polský bigos? Poradí Roman Paulus

Přestože jsou Poláci našimi sousedy, o jejich kuchyni toho – ke své škodě – mnoho nevíme. Po staletí ji formovala poloha Polska na historických obchodních cestách i početné národnostní menšiny, jejichž mozaika se v průběhu dějin dramaticky měnila.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

16. 12. 2013 17:09
Prave jsem ...

... ho dovaril a chutna docela fajnove :-)

0 0
možnosti
JT

16. 12. 2013 11:51
Špatně položená otázka

Správně je - Proč připravit polský bigos?

0 0
možnosti
AM

17. 12. 2013 2:11
Re: Špatně položená otázka

Abychom nedopadli jako Jaroslav Tachovský,svet je plny vuni a barev , jen hloupi to odmitaji videt

0 0
možnosti
MS

16. 12. 2013 9:47
Mňamka ...

Už jsem několikrát Bigos jedl a vždycky mi chutnal .Naposledy to bylo před měsícem  po divadelním představení  v malé vesničce Vendryně  ,kde po představení uspořádali  takový hezký raut . A ten jejich Bigos - mít klobouk ,tak se mi válí u nohou ... byl  prostě úžasný ! Recept určitě vyzkouším.

0 0
možnosti
PZ

16. 12. 2013 8:37
HA

NO FUJTAJBL COPAK NEVÍTE ŽE PRASATA KYSLÝ NEŽEROU?))))

0 0
možnosti