Diskuze
Smetana na vidličku. To je panna cotta podle Romana Pauluse
Pokud vám příprava panna cotty zabere víc než deset minut, děláte něco špatně. Lehký krém s vanilkou patří do kategorie "minimum práce, spousta radosti". Rozumí si hlavně s letním ovocem, špetka skořice či medu ji ale dokáže proměnit i v dokonalý zimní dezert. Jednodušší dezert už jsou jen slepované piškoty máčené v čokoládě, panna cotta (v překladu "vařená smetana") ale chutná nesrovnatelně líp.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
CTC
C. Tecka cz
9. 1. 2014 16:05
Už vím, co bude zákusek po večeři!
To mě tak navnadilo, že to hned dneska udělám, mňam!
0
0
možnosti