Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Šéfkuchař Sapík láká na speciality z medvěda. Hosté si připlatí

Medvědí paštika, boršč z medvědího masa nebo medvědí závitky s lanýžovou omáčkou. Speciality z medvědího masa, jak jej upravovali na carském dvoře, bude v lednu servírovat ve své restauraci v Klokočné známý šéfkuchař Jaroslav Sapík. "Medvědí maso připravuji už pětadvacet let. Není to novinka," říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

C. Tecka cz

14. 1. 2014 11:44
už trochu moc

.. jíst medvědy? není to už trochu přes čáru?..

0 0
možnosti

14. 1. 2014 10:24
Medvěd musí být střelený na podzim,

když je nacpaný lesními zplodinami a má sádlo na zimu. To potom brumbrumguláš má říz a sádlo vydrží až do jara. Není nic lepšího na smažení.

0 0
možnosti

J. Lepka

14. 1. 2014 10:19
Ale jak říkám, ceny by měly být vyšší .

Tak to mi zase musí stačit medvědí pracinky na vánoce !

0 0
možnosti