Diskuze
Šéfkuchař Sapík láká na speciality z medvěda. Hosté si připlatí
Medvědí paštika, boršč z medvědího masa nebo medvědí závitky s lanýžovou omáčkou. Speciality z medvědího masa, jak jej upravovali na carském dvoře, bude v lednu servírovat ve své restauraci v Klokočné známý šéfkuchař Jaroslav Sapík. "Medvědí maso připravuji už pětadvacet let. Není to novinka," říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
C. Tecka cz
14. 1. 2014 11:44
už trochu moc
.. jíst medvědy? není to už trochu přes čáru?..
0
0
možnosti
14. 1. 2014 10:24
Medvěd musí být střelený na podzim,
když je nacpaný lesními zplodinami a má sádlo na zimu. To potom brumbrumguláš má říz a sádlo vydrží až do jara. Není nic lepšího na smažení.
0
0
možnosti
J. Lepka
14. 1. 2014 10:19
Ale jak říkám, ceny by měly být vyšší .
Tak to mi zase musí stačit medvědí pracinky na vánoce !
0
0
možnosti