Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak připravit rychlý stroganoff? Poradí Roman Paulus

Na svíčkovou Stroganoff podle Romana Pauluse si připravte nejmíň tři pánve, jinak je to ale stejná rychlovka, jak jste u tohoto jídla zvyklí. „Je to vlastně minutkový guláš, maso tedy není potřeba dlouze dusit, klidně může zůstat uvnitř růžové,“ říká michelinský šéfkuchař.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

24. 1. 2014 19:23
Ono je moc dobře známo, kdo boeuf Stroganoff vynalezl,

dokonce i proč a kdy, a také je moc dobře známo, proč se svíčková jmenuje svíčková. Pouze to není známo autorovi článku.

0 0
možnosti

3. 2. 2014 21:01
Re: Ono je moc dobře známo, kdo boeuf Stroganoff vynalezl,

Mila pani Kulhankova, stale premejslim o nazvu 'svickova' ale opravdu nevim, jak k nemu doslo. Muzete poucit hloupeho starika ?? Diky.

0 0
možnosti

24. 1. 2014 18:18
Tak to je pan Paulus vedle, jako jedle!

S tím, co Rusové považují za bif-Stroganov, a je to typické ruské jídlo, nemá ten Stroganof pana Pauluse zhola nic společného! Asi to bude tím f na konci.

0 0
možnosti