Diskuze
Jak připravit rychlý stroganoff? Poradí Roman Paulus
Na svíčkovou Stroganoff podle Romana Pauluse si připravte nejmíň tři pánve, jinak je to ale stejná rychlovka, jak jste u tohoto jídla zvyklí. „Je to vlastně minutkový guláš, maso tedy není potřeba dlouze dusit, klidně může zůstat uvnitř růžové,“ říká michelinský šéfkuchař.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
24. 1. 2014 19:23
Ono je moc dobře známo, kdo boeuf Stroganoff vynalezl,
dokonce i proč a kdy, a také je moc dobře známo, proč se svíčková jmenuje svíčková. Pouze to není známo autorovi článku.
0
0
možnosti
3. 2. 2014 21:01
Re: Ono je moc dobře známo, kdo boeuf Stroganoff vynalezl,
Mila pani Kulhankova, stale premejslim o nazvu 'svickova' ale opravdu nevim, jak k nemu doslo. Muzete poucit hloupeho starika ?? Diky.
0
0
možnosti
24. 1. 2014 18:18
Tak to je pan Paulus vedle, jako jedle!
S tím, co Rusové považují za bif-Stroganov, a je to typické ruské jídlo, nemá ten Stroganof pana Pauluse zhola nic společného! Asi to bude tím f na konci.
0
0
možnosti