Diskuze
Neotřelá chuť Belgie: zkuste masové koule s hořko-sladkou omáčkou
Belgie je velmi pyšná na svoji gastronomii. V řadě přidělených Michelinských hvězd a doporučení zaujímá velmi dobré 9. místo hned za Spojeným královstvím. Dalo by se říci, že Belgičané chápou gurmánství jako pravé umění žít ve smyslu harmonie a lásky k dobrému jídlu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J. Mráz
1. 2. 2014 22:27
Hoegaarden
Odkdy je Hoegaarden vyráběn v Lutychu/Liege? Něco mi uniklo? P.S. Žiji v Belgii...
0
0
možnosti
25. 1. 2014 8:17
Heřtová, když nerozumíte výrazům gurmán a gourmet,
používejte české ekvivalenty "žrout" a "labužník", abyste je nezaměňovala.
0
0
možnosti
25. 1. 2014 9:14
Re: Heřtová, když nerozumíte výrazům gurmán a gourmet,
Taky sem cumel ze je v clanku napsane >gurmánství< Heřtová teda bude jen žroutka!
Sice z Belgie pochazeji hranolky, ale ja bych si k te vomacce jako "labužník" radeji dal knedlik :-)
0
0
možnosti