Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jíst dobře neznamená jíst draze, říká šéfkuchař

Tomáš Reisinger, šéfkuchař nepřehlédnutelné restaurace Na Jitrách ve středočeských Semicích a zároveň gastronomický garant projektu Chuťopis.cz, nám odpověděl na několik otázek, jaká panuje situace kolem místních surovin v malých regionálních restauracích. Kdysi vařil pro Niki Laudu v Rakousku a věnoval se 16 let tradiční rakouské kuchyni, vyučil se v Intercontinentalu a pracoval v Alcronu. Nyní se snaží o pozvednutí úrovně surovin v českých restauracích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

18. 2. 2015 16:53
Obrázek pečeně? pěkný, ale

chybí šťáva z pečeně, jíst knedlíky nasucho je barbarství.

0 0
možnosti