Diskuze
Koprovka? Jedině s loupanou plecí, radí Paulus
Také máte rádi koprovku bez masa, jen s vařeným vajíčkem, bramborem nebo knedlíky? Vyzkoušejte variantu Romana Pauluse, který k ní servíruje vařenou loupanou plec, a svůj názor určitě přinejmenším poupravíte!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
O. Horák
3. 3. 2014 17:32
Vidivše podobné porce, vzpomenu na děti v Somálsku
a dostanu hlad.
Ale teď vážně, to si jako opravdu někdo myslí, že ke všemu je třeba maso, nebo že tato varianta je levnější, či nějak výhodnější?
Proč šetřit a kupovat levnější maso, není to lepší s vajíčkem a jako naši předkové si dopřát kvalitnějšího masa třeba o víkendu?
To fakt všechno musí být s masem? Dobrá koprovka, nebo fazolové lusky na kyselo na smetaně (a jistě by mne napadlo mnohem více jídel) se bez masa obejdou bez problémů.
Je to jako říkat: "proč si dávat palačinky se špenátem, když si můžete udělat i levný stejk".
0
0
možnosti
3. 3. 2014 18:59
Re: Vidivše podobné porce, vzpomenu na děti v Somálsku
S masem všechno být nemusí, ale je to s ním lepší. Sakra, teď jste mi udělal hlad, chtěla jsem se napást salátu, ale místo toho si hodím na pánvičku pořádný kus flákoty a salát podestelu králíkům.
0
0
možnosti