Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Citronový olivový olej. Jemná a delikátní chuť podle Carluccia

Antonio Carluccio, nazývaný též Kmotr italské kuchyně, je pokladem britské kuchařské scény. Angličany velmi oblíbený a respektovaný šéfkuchař, restauratér a gastronomický expert z italského Amalfi se více než 50 let těší obdivu všech, kdo milují italské jídlo. Kdo by neznal jeho zábavný pořad s neméně slavným Italem Gennarem Contaldem Dva italští gurmáni, i když v Anglii spíše označovaní jako nenasytové, kde ukazují jak chutná pravá Itálie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

31. 8. 2014 10:59
Četla jste text?

Píší o nevoskovaných a chemicky neošetřených citrónech.

0 0
možnosti

30. 8. 2014 9:44
slupky z citronů

0 0
možnosti

30. 8. 2014 9:45
Re: slupky z citronů

pardon,  zmáčkla jsem špatnou klapku.   Takže se to louhuje z těch ošetřených slupech plných jedu?  Děkuji, nechci.

0 0
možnosti

30. 8. 2014 7:21
Australané citrónový olivový olej vyvážejí už dávno

Program se jmenuje "Two Greedy Italians", tedy Dva nenažraní Italové.

0 0
možnosti