Diskuze
Citronový olivový olej. Jemná a delikátní chuť podle Carluccia
Antonio Carluccio, nazývaný též Kmotr italské kuchyně, je pokladem britské kuchařské scény. Angličany velmi oblíbený a respektovaný šéfkuchař, restauratér a gastronomický expert z italského Amalfi se více než 50 let těší obdivu všech, kdo milují italské jídlo. Kdo by neznal jeho zábavný pořad s neméně slavným Italem Gennarem Contaldem Dva italští gurmáni, i když v Anglii spíše označovaní jako nenasytové, kde ukazují jak chutná pravá Itálie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
31. 8. 2014 10:59
Četla jste text?
Píší o nevoskovaných a chemicky neošetřených citrónech.
0
0
možnosti
30. 8. 2014 9:45
Re: slupky z citronů
pardon, zmáčkla jsem špatnou klapku. Takže se to louhuje z těch ošetřených slupech plných jedu? Děkuji, nechci.
0
0
možnosti
30. 8. 2014 7:21
Australané citrónový olivový olej vyvážejí už dávno
Program se jmenuje "Two Greedy Italians", tedy Dva nenažraní Italové.
0
0
možnosti