Diskuze
Barevné umění. Jak na makronky, poradí Roman Paulus
K výrobě makronek stačí jen tři suroviny, jejich příprava je ale výzvou i pro zkušené cukráře. Vydařená makronka je zaoblená, bez prasklin a nechybí jí „nožička“ – nafouknutá spodní část, která povyskočí během pečení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
O. Horák
20. 9. 2014 12:33
Zlatá laskonka, ale ta asi není v módě
Složení je fakt hódně podobné, někdo by řekl až stejné. Jen se o ní tolik nepíše a nerve se do ní tolik šílených barviv.
0
0
možnosti
20. 9. 2014 8:09
A smí se ještě používat český název "pusinka"
nebo to už je nedostatečně frikulínské?
0
0
možnosti
J. Kovář
20. 9. 2014 8:16
Re: A smí se ještě používat český název "pusinka"
A nejste vy malinko divná?
0
0
možnosti