Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Barevné umění. Jak na makronky, poradí Roman Paulus

K výrobě makronek stačí jen tři suroviny, jejich příprava je ale výzvou i pro zkušené cukráře. Vydařená makronka je zaoblená, bez prasklin a nechybí jí „nožička“ – nafouknutá spodní část, která povyskočí během pečení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O. Horák

20. 9. 2014 12:33
Zlatá laskonka, ale ta asi není v módě

Složení je fakt hódně podobné, někdo by řekl až stejné. Jen se o ní tolik nepíše a nerve se do ní tolik šílených barviv.

0 0
možnosti

20. 9. 2014 8:09
A smí se ještě používat český název "pusinka"

nebo to už je nedostatečně frikulínské?

0 0
možnosti

J. Kovář

20. 9. 2014 8:16
Re: A smí se ještě používat český název "pusinka"

A nejste vy malinko divná?

0 0
možnosti