Diskuze
Češi se teprve učí za jídlo utrácet, říká šéfkuchař Punčochář
Děkujeme za pochopení.
Po téhle cestě nejdu..
a utrácet za jídlo se neučím - tedy ne přemrštěně..
Pan Pohlreich tvrdí,
že největší zážitek ze "zážitkové gastronomie" budete mít při placení.
Hm, to mi připomíná architekty,
kteří čekají, že se klienti v jejich výtvorech budou učit bydlet.
Večeře, nebo " zážitková gastronomie " ?
Nebo " umělecká gastronomie ", kterou si nesmíte(!) ani vyfotografovat i když jste si ji zaplatili a je tudíž Vašim majetkem ?
Stréc říkávali : " Lidi holt nevědijó z čeho to howno ukrótiť ".
D. Stirský
Obávám se, že
tam budou servírovat bobek něčeho na strašně velkém a bílém talíři, který bude mít pokud možno exktravagantní. Vše bude pokropeno hnědými šlíry čehosi, čemu se musí říkat dressing.
Re: Obávám se, že
Kdyby aspoň tak, onehdá mi v jedné exkluzivní restauraci podlili grilovanou rybu protlakem z červené řepy. Poslala jsem to zpátky s tím, ať to vylejou dobytku a mně přinesou něco pro lidi.