Diskuze
Češi se teprve učí za jídlo utrácet, říká šéfkuchař Punčochář
Vyučil se v hotelu Ambassador a po tom, co nasbíral zkušenosti v předních pražských restauracích, odešel do zahraničí. Vařil například v jedné z nejvyhlášenějších švýcarských restaurací Häberlis Schützenhaus. Po návratu se Jan Punčochář stal šéfkuchařem restaurace Le Terroir, kde působil deset let. Nyní je šéfkuchařem nové otevřené restaurace Grand Cru. „Česká gastronomie je v plenkách,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
MK
24. 9. 2014 12:14
Večeře, nebo " zážitková gastronomie " ?
Nebo " umělecká gastronomie ", kterou si nesmíte(!) ani vyfotografovat i když jste si ji zaplatili a je tudíž Vašim majetkem ?
Stréc říkávali : " Lidi holt nevědijó z čeho to howno ukrótiť ".
0
0
možnosti