Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Speciality evropských kuchyní: Dejte si pečené papriky a jehněčí, radí Srb

Jehněčí a telecí maso, ajvar či pečené papriky plněné sýrem. To jsou poklady srbské kuchyně. Velký vliv na ni měla turecká, maďarská a kuchyň bývalé Jugoslávie. „Naše jídla? To je široký pojem. Srbská kuchyň je ale především o jednoduchosti. Základní ingredience máme tři: sůl, pepř a olej,“ řekl Srb a majitel pražské restaurace Luka Lu Veso Djorem Veso serveru Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

7. 10. 2014 0:32
Vypada to dobre a jiste i chutna

ale jen tehdy, kdyz to pripravuje nekdo jiny. Dosti pracne.

0 0
možnosti