Diskuze
To, co předvádí Láďa Hruška, je šílené, říká šéfkuchař Sajler
Děkujeme za pochopení.
Zvasty. aNI JEDEN ARGUMENT.
''Smazak'' z hrnku je nezdravy. Mozna je, ale proc, to pan odbornik nerekl. Nejspise neni tak dobry, jako ten normalni, to je mozne, ale je hned a pohodlne hotovy, ale proc nezdravy? Rekl bych, ze to je zavist kucharu, jejich knihy nedosahly ani ctvrtinu nakladu te Hruskovy. A ze Hruskoviny nejsou vyzivne? a proc ne? Jestli utisi hlad, je to OK. Stejne si lide daji k veceri burta ci rizek a nepremysli kolik v tom je virtaminu, kalcia, zeleza, tuku ci vlaknin.
To, co lidé
u nás jí, ale také jak jí, jak se vyjadřují, oblékají při významných příložitostech atd. atd.
patří přeci ke kulturnosti národa.
To co předvádí....
Kluci nic nového jen mají lepší(kvalitnější)suroviny a to si může jen dovolit 30%občanů a o tom to je .
J. Václav 261
Pane Sajlere, gastronomické barbarství
jsou produkty, které nám nabízí supemarkety. Předražené, nehygienicky nabízené, je to příšerný humus. Lidé se hrabou špinavýma prackama ve zboží, které se už nedá nijak hygienicky ošetřit. Zboží navíc nemá žádnou normu. Láďa Hruška je možná kutil, ale nabízí nám jediný způsob jak tomuto zločinu konkurovat. Myslím, že to tak i myslel a je to správné.
Pouhá závist
To jsou hloupé kecy lidí, co závidí, že měl ten nápad a že funguje. A má úspěch. Dyť to jsou normální recepty z běžného života, jak si je lidi vymysleli a dělají, né jeho nápady. Dyť to říká, že jsou to divácké recepty. On je akorát odzkouší a publikuje.
Já osobně je některak neaplikuji, nejsem hospodyňka, ale zaujal mě "smažený sýr" v mikrovlnce a po asi 10 pokusech jsem tomu přišel na kobylku a z hrnku mi vypadne opravdu dobrý smažák. Kulatý jak tvarůžek...
Takže jak píšu, pouhá závist.
P. Bárta 150
Zločin!
smažené kůžičky jsou normální recept? To není recept, ale zločin! Je vidět, co lidé umí a co vyhledávají, jedním slovem hrůza
Některé Láďovy recepty
jsou normální recepty, jiné totální úlet. Na druhou stranu je to i reakce na leckterá trendy "farmářská" tržiště a rynky, kde si i já ze střední třídy připadám jak ubohá socka....:-P
P. Ritter
Je roztomilé, jak se v této diskusi rozparádili
obdivatelé kuchařského neumění Ládi Hrušky, Diskuse to vlastně ani není, většinový chór Hruškovců tu pěje oslavu na Láďu Hrušku jako na statečného muže z lidu, který se dokázal postavit nafoukaným šéfkuchařům, kteří machrují a nás chtějí odrazovat od vaření jídel z odpadových surovin, jak nás učí vizionář Hruška (třeba z kuřecí kůže).
V diskusi mi chybí jedno - "HRUŠKA NA HRAD!".
O. Schejbal
Nekoukám ani na jednoho, ale ten Hruška
asi štve víc takových čmuchtilů.
To co Sajler předváděl
v pořadu Kluci v akci není o nic méně šílené, než co dělá Láďa Hruška. Oba by neudělali učňovskou zkoušku na kuchaře na hotelové škole. Je to jen ničení surovin a kuchařský paskvil.
J. Vyskočil
Re: To co Sajler předváděl
Vy jste nějaký šéfkuchař světové restaurace?