Diskuze
Speciality evropských kuchyní: Musíte ochutnat semlu, radí Švéd
Masové kuličky, bramborová kaše, ryby a jiné plody moře. To jsou hlavní atributy švédské kuchyně. Oblíbená je ale také sladká semla. „Semla je sladká skořicová žemle plněná mandlovou hmotou a šlehačkou. Každý má svůj „tajný recept“, který se dědí z generace na generaci,“ říká šéfkuchař a majitel švédské restaurace Swe-dish Johannes Danielsson.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
21. 10. 2014 3:32
Big deal !! A co je na tom tak zazracneho ?
Kdyz ty ''kulicky trochu, ne moc, zplacatim, budu tomu rikat karbanatky. S bramborem, tatarkou, jakypak zazrak, docela bezna vec v Cesku.
0
0
možnosti