Diskuze
Je libo bezmasé steaky? Evropu zachvacuje bezlepková horečka
Děkujeme za pochopení.
Lepek
S tím lepkem to docela chápu. Zrovna nedávno jsem četl nějakou zdravotnickou studii, jak přibývá lidí s celiakií (nesnášenlivost lepku). Počet lidí s touto nemocí stále roste a to spousta lidí ani neví, že ji mají, protože nemají viditelné příznaky. Odhaduje se, že může být v populaci více než 10% nemocných. Bylo tam řečeno, že původně obsahovalo obilí kolem 11% - 15% lepku, ale různým šlechtěním jsme se dostali na 30% - 50%. A proto se nemoc projevuje u stále většího procenta lidí a bude hůř. Takže tam to celkem chápu. Ale steak bez masa asi nikdy nepochopím. Ani mánii bio potravin nechápu.
O. Nováček
Nemáte někdo fotku?
Já si nedokážu představit bezmasý, středně propečený steak...
J. Podivný
S kvalitou potravin, zejména masných výrobků
bychom se měli vrátit někam do první republiky. Tehdy se nešidilo, vše poctivé, chutné.
jděte do háje!
co je tohle za svět? kafe bez kofeinu, pivo bez alkoholu, steaky bez masa, sladidlo bez cukru... za chvíli tihle zdravovědci začnou propagovat ženský bez p...
Šílenci
Pro mě za mě,ať do se sebe cpou třeba obalované koňské koblihy.Chovná zvířata vypouštějí plyny a to je velmi nebezpečné.Ono 7 miliard přemnožené lidské populace asi větry nevypouští.A zase ta Amerika odkud se na nás žene další vlna těžké idiocie.