Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kus sádla na kotletě nezabíjí, říká řezník od šťastného masa Paul Day

V Anglii se vyučil řezníkem, učil se vařit v londýnské čínské čtvrti a pracoval ve slavných restauracích třeba v New Yorku. Před šesti lety se nakonec usadil v Česku, otevřel restauraci a vrátil se k řezničině. „Chci, aby Češi měli z masa radost,“ říká.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

7. 11. 2014 9:18
v tom řeznictví

to fakt voní úplně, ale úplně jinak než bývá v našich končinách běžné ... vyšší cena je sice faktem, nicméně v tomto případě jde ruku v ruce s vyšší kvalitou, tak jak to má být :)

0 0
možnosti