Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nikdy bych jídlo nevrátil, říká michelinský šéfkuchař Alléno

Má tři michelinské hvězdy a vaří v jedné z nejlepších francouzských restauraci Cheval Blanc v Courchevel. Ocení dobré jídlo a vše co k němu patří, ale v nikdy by ho prý v restauraci nevrátil. „Nejraději mám bylinky. Jídlu dodávají sílu,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz šéfkuchař Yannick Alléno.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

C. Sangrail

19. 11. 2014 8:32
Cibuli osmahneme "v omáčníku"?

Rád bych viděl omáčník, ve kterém se dá smažit cibule... A na který by pasovala poklička... Lidovky, odkud jste to přeložily a proč si nenajdete jazykového korektora, kterého nutně potřebujete už asi patnáct let?

Jestli mi něco vadí na Zemanových invektivách proti české žurnalistice, pak jen to, že s nimi šetří.

0 0
možnosti