Diskuze
Nikdy bych jídlo nevrátil, říká michelinský šéfkuchař Alléno
Má tři michelinské hvězdy a vaří v jedné z nejlepších francouzských restauraci Cheval Blanc v Courchevel. Ocení dobré jídlo a vše co k němu patří, ale v nikdy by ho prý v restauraci nevrátil. „Nejraději mám bylinky. Jídlu dodávají sílu,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz šéfkuchař Yannick Alléno.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
C. Sangrail
19. 11. 2014 8:32
Cibuli osmahneme "v omáčníku"?
Rád bych viděl omáčník, ve kterém se dá smažit cibule... A na který by pasovala poklička... Lidovky, odkud jste to přeložily a proč si nenajdete jazykového korektora, kterého nutně potřebujete už asi patnáct let?
Jestli mi něco vadí na Zemanových invektivách proti české žurnalistice, pak jen to, že s nimi šetří.
0
0
možnosti