Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Láďa Hruška má knihu roku. Kuchařky se prodalo 300 tisíc

Kuchařka Vaříme s Láďou Hruškou překonala hranici 300 tisíc prodaných výtisků. Zájem o knihu ze strany čtenářů i prodejců je i nadále enormní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

24. 12. 2014 8:40
Az na ty kureci kuzicky jsou ty

recepty docela dobre  a celkem normalni. Ale jime-li u uzenin strivka a u tlacenky zaludek, proc ne kuzicky. Skoda, ze tech jidel neni vice.

0 0
možnosti

P. Čapčuch

12. 12. 2014 14:29
Alespoň to vyvolalo diskuzi o tom co je zdravé a co ne

Kdyby takto šéfkuchaři zkritizovali průměrnou domácnost za to co jí a jak vaří, tak by podle mne dopadla ještě hůře než Láďa. Jinak mu ten jeho úspěch přeji, objevil díru na trhu a takovým lidem vždycky fandím.

0 0
možnosti
LV

10. 12. 2014 17:07
Láďa za to možná ani nemůže

Kdo vydělává na Láďovi jsou knihkupci. Proto je Hruška vždycky ve výloze a na dobrých místech. Musíme to brat, říkají všichni. Živí nás to. Vydal jsem regionální kuchařku asi ve stejný čas. Nevařím blafy, zájem je poměrně menší.

0 0
možnosti
PB

P. Bárta 150

10. 12. 2014 8:57
Nedejbože

aby podle toho ještě vařili. Poněkud to odkrývá tajnosti některých českých domácností, jejich um, vkus a schopnost . Je tady prostě množina lidí, která je schopna uvařit a sníst kůžičky. Hrůza mne jímá

0 0
možnosti
PS

9. 12. 2014 22:11
Je to asi proto, ze vetsina receptu

je zcela normalni jidlo.

0 0
možnosti
PK

9. 12. 2014 20:29
Divím se, že jen 300 tisíc.

Vždyť voličů Zemana bylo 2 717 405.

0 0
možnosti
OH

O. Horák

9. 12. 2014 14:17
Podle čtenářů a diskutérů také M.Zemana

nevolil nikdo a nikdo ani nezná nikoho v okolí kdo by ho volil.

Takže kdo by přiznal, že knihu koupil, že více než polovina receptů jsou naprosto normální recepty a za vyložené blbosti se dá prohlásit sotva 10% a 20% se dá vyhlásit za pochybné.Prostě celebrity, které se zoufale nemohou zbavit svých kuchařek se chytí té slabé části a podle ní odsoudí celou kuchařku.

Ono je úžasné lidem ukázat jak na grilu za 10-20 tisíc uděláte demi glace jako uázel bůh Zdenda, když na to potřebujete telecí kosti které mu shání zásobovač a nákupčí když vy se ulítáte a nakonec je snad seženete. Sežeňte pupek či líčko za lidovou cenu jak bývaly (já z nich vaříval), dnes je sotva seženete a vzhledem k módě už mnohem dráž.

Co nám tedy ti renomovaní předvádí skutečně?

Mám plnou kuchyň poskoků, veškeré suroviny u nosu a rozpočet neomezený, to jsem machr že uvařím dobré jídlo, co?

0 0
možnosti
MP

9. 12. 2014 17:52
Re: Podle čtenářů a diskutérů také M.Zemana

Hluboce se mýlíte. Dokonalost profi kuchařů je v tom, že použijí běžné suroviny a ideálně ty levné, aby z nich připravili perfektní jídlo. Pan Hruška je obyčejný patlal.

0 0
možnosti
AK

A. Kerbel

9. 12. 2014 12:10
viva Bohemia

nakupme si vsichni prirucky jak jist zadarmo a pak budeme mit dost zdroju na to, aby jsme pokorili prazskou lumpenkavarnu, kmotry, EU, muslimaky a vse co nam nedovoli zit nas krasny zivot v ceske kotline...

0 0
možnosti
JD

9. 12. 2014 12:00
NOVÁci nakupují jak zběsilí...

...vždyť jsou vááánoce.)

0 0
možnosti
JP

J. Podivný

9. 12. 2014 11:43
Tuto informaci bych chápal

kdy se kniha prodávala za 5 Kč nebo dávala zdarma k nákupu, ale jestli ne, tak nechápu, co motivuje rozumné lidi koupit takový brak.

0 0
možnosti
MB

9. 12. 2014 11:46
Re: Tuto informaci bych chápal

Vzhledem k tomu, jak toho hňupa někdo tlačí, tak bych i věřil, že to někdo za dvacku nakoupí a pak rozdává důchodcům na předváděcích akcích. Já osobně snad neznám nikoho, kdo by si to koupil a ještě podle toho "vařil".

0 0
možnosti