Diskuze
Láďa Hruška má knihu roku. Kuchařky se prodalo 300 tisíc
Děkujeme za pochopení.
Az na ty kureci kuzicky jsou ty
recepty docela dobre a celkem normalni. Ale jime-li u uzenin strivka a u tlacenky zaludek, proc ne kuzicky. Skoda, ze tech jidel neni vice.
P. Čapčuch
Alespoň to vyvolalo diskuzi o tom co je zdravé a co ne
Kdyby takto šéfkuchaři zkritizovali průměrnou domácnost za to co jí a jak vaří, tak by podle mne dopadla ještě hůře než Láďa. Jinak mu ten jeho úspěch přeji, objevil díru na trhu a takovým lidem vždycky fandím.
Láďa za to možná ani nemůže
Kdo vydělává na Láďovi jsou knihkupci. Proto je Hruška vždycky ve výloze a na dobrých místech. Musíme to brat, říkají všichni. Živí nás to. Vydal jsem regionální kuchařku asi ve stejný čas. Nevařím blafy, zájem je poměrně menší.
P. Bárta 150
Nedejbože
aby podle toho ještě vařili. Poněkud to odkrývá tajnosti některých českých domácností, jejich um, vkus a schopnost . Je tady prostě množina lidí, která je schopna uvařit a sníst kůžičky. Hrůza mne jímá
O. Horák
Podle čtenářů a diskutérů také M.Zemana
nevolil nikdo a nikdo ani nezná nikoho v okolí kdo by ho volil.
Takže kdo by přiznal, že knihu koupil, že více než polovina receptů jsou naprosto normální recepty a za vyložené blbosti se dá prohlásit sotva 10% a 20% se dá vyhlásit za pochybné.Prostě celebrity, které se zoufale nemohou zbavit svých kuchařek se chytí té slabé části a podle ní odsoudí celou kuchařku.
Ono je úžasné lidem ukázat jak na grilu za 10-20 tisíc uděláte demi glace jako uázel bůh Zdenda, když na to potřebujete telecí kosti které mu shání zásobovač a nákupčí když vy se ulítáte a nakonec je snad seženete. Sežeňte pupek či líčko za lidovou cenu jak bývaly (já z nich vaříval), dnes je sotva seženete a vzhledem k módě už mnohem dráž.
Co nám tedy ti renomovaní předvádí skutečně?
Mám plnou kuchyň poskoků, veškeré suroviny u nosu a rozpočet neomezený, to jsem machr že uvařím dobré jídlo, co?
Re: Podle čtenářů a diskutérů také M.Zemana
Hluboce se mýlíte. Dokonalost profi kuchařů je v tom, že použijí běžné suroviny a ideálně ty levné, aby z nich připravili perfektní jídlo. Pan Hruška je obyčejný patlal.
A. Kerbel
viva Bohemia
nakupme si vsichni prirucky jak jist zadarmo a pak budeme mit dost zdroju na to, aby jsme pokorili prazskou lumpenkavarnu, kmotry, EU, muslimaky a vse co nam nedovoli zit nas krasny zivot v ceske kotline...
J. Podivný
Tuto informaci bych chápal
kdy se kniha prodávala za 5 Kč nebo dávala zdarma k nákupu, ale jestli ne, tak nechápu, co motivuje rozumné lidi koupit takový brak.
Re: Tuto informaci bych chápal
Vzhledem k tomu, jak toho hňupa někdo tlačí, tak bych i věřil, že to někdo za dvacku nakoupí a pak rozdává důchodcům na předváděcích akcích. Já osobně snad neznám nikoho, kdo by si to koupil a ještě podle toho "vařil".