Diskuze
Delikatesa z kostí. Jak na morkové knedlíčky, poradí Roman Paulus
Děkujeme za pochopení.
Zhovadilá posedlost českých médií a masirování
občanů střídavě sexem, vařením a pornem v době, kdy zde máme tisíce žebráků, nezaměstnaných, bezdomovců, hladovějících důchodců a téměř většinu rozpadlých rodin a čím dál více drzejších obchodních řetězců zdražujících zejména potraviny o stovky % u stejného výrobku ze dne na den, a místo něco říkajících informací se média předhánějí v bulvárních sděleních. Takových Paulusů, a mnohem lepších, jsou zde tisíce, ale přiblblá reklama na každém rohu z nich dělá laciné ,,celebrity". Vařit ale umí jen pro velice úzký okruh tvorů. S tím ať se uklidí do ...... Seriozních médií kvapem ubývá a většina už nemá co sdělit.
Proc je tam to maslo, kdyz je morek temer 100% tuk?
Proc k tuku pridavat dalsi tuk? A proc na par gramu morku 4 vejce ? A pak se profi-kuchari divi, proc jednoduche recepty V.Hrusky jsou stredem pozornosti.