Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Delikatesa z kostí. Jak na morkové knedlíčky, poradí Roman Paulus

V čem jeden spatřuje nebeskou lahodu, může být druhému zatěžko třeba jen ochutnat. Pro morkové kosti to platí beze zbytku: můžete je milovat, ale taky nenávidět. Pokud patříte do té první skupiny, určitě vyzkoušejte recept Romana Pauluse na morkové knedlíčky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

6. 2. 2015 21:34
Zhovadilá posedlost českých médií a masirování

občanů střídavě sexem, vařením a pornem v době, kdy zde máme tisíce žebráků, nezaměstnaných, bezdomovců, hladovějících důchodců a téměř většinu rozpadlých rodin a čím dál více drzejších obchodních řetězců zdražujících zejména potraviny o stovky % u stejného výrobku ze dne na den, a místo něco říkajících informací se média předhánějí v bulvárních sděleních. Takových Paulusů, a mnohem lepších, jsou zde tisíce, ale přiblblá reklama na každém rohu z nich dělá laciné ,,celebrity". Vařit ale umí jen pro velice úzký okruh tvorů. S tím ať se uklidí do ...... Seriozních médií kvapem ubývá a většina už nemá co sdělit.

0 0
možnosti
PS

2. 2. 2015 23:45
Proc je tam to maslo, kdyz je morek temer 100% tuk?

Proc k tuku pridavat dalsi tuk? A proc na par gramu morku 4 vejce ? A pak se profi-kuchari divi, proc jednoduche recepty V.Hrusky jsou stredem pozornosti.

0 0
možnosti