Diskuze
Zdravé a chutné. Jak nechat naklíčit mungo fazole?
Hodí se do salátů, lehkých jídel a neobejde se bez nich asijská kuchyň. Mungo fazole jsou velice oblíbené i proto, že si je doma můžete nechat naklíčit. Chutnají pak ještě lépe. Malé zelené fazolky vynikají specifickou vůní a v naklíčené podobě i vysokým obsahem zdraví prospěšných látek. Můžete si je dopřávat samotné či je přidávat do mnoha různých pokrmů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
5. 2. 2015 19:51
Ty "cenne s zdravi prospesne latky''
si strcte v rit. naprosta vetsina nas vari a ji podle toho, co nam chutna. Ty vami zminovane ''latky" jsou v nejake podobe temer vsude, snad jen v houbach a vode ne. Tak nas s tim stale nezatezujte. Doporucovat nejakou potravu a vykladat, jake ze v ni jsou latky , prvky ci vitaminy je zbytecne opruzovani.
0
0
možnosti