Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Glazovaná vepřová žebírka servírujte neformálně

Vepřová žebírka i přes relativně málo masa mají své kouzlo. Lákají svojí chutí, nízkou cenou i způsobem podávání - bez příboru a s miskou na opláchnutí prstů nebo se spoustou ubrousků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D. Heřtová

20. 2. 2015 14:11
Pomalé grilování žebírek

Děkuji za dotaz. Teplota na pomalé pečení na grilu by se měla udržet okolo 100°C . To zaručí ještě více šťavnatá žebírka s lepší chutí.

Taste journey

0 0
možnosti

20. 2. 2015 7:39
Prosím vysvětlit

jak se griluje při nízké teplotě a kolik st. C ta nízká teplota je.

0 0
možnosti