Diskuze
Hruškův nástupce: kuřecí kůže vystřídaly placky, po nichž se olizují vězni
Děkujeme za pochopení.
Dobrý den, nemá být v popisu pod foto spíše "Láďu Hrušku nahradil ...", než "Láďu Hruška nahradil ..."? (4. pád je podle jazykového koutku hrušku - viz http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=hru%C5%A1ka&Hledej=Hledej ).
O. Horák
Jmenované hity se právě hity v kuchyních nikdy nestaly.
Staly se pouze novinářskými evergreeny do nekonečna omílanými jako jediný argument proti všem ostatním (vcelku běžným) receptům.
Kdo si prošel celou kuchařku zjistil, že minimálně 80% receptů je naprosto běžných a normálních. Ale kdo chce psa bít, hůl si vždy najde.
To je jako bychom prosazovali zákaz vystupování kuchařských expertů, kteří mnohé levné suroviny natolik zpopularizovali, že je dnes skoro nemožné je sehnat a když, tak už za mnohem vyšší cenu.
Hruška byl o 100% lepší a sympatičtější, Nyklas to totálně zkazil, už se na to nedíváme. Ještě prosím ředitelku NOVY, která má na starosti personalitu, sdělte Borhyové, že oči nemusí tak děsně vyvalovat a text, který čte, nemusí tak šíleně dramatizovat, diváci nejsou dětičky.