Diskuze
VANĚK: Chcete otevřít restauraci? Budete za špindíry a bez dovolené
Děkujeme za pochopení.
Ono tato rada je univerzální, pohybuji se v IT a tam je to stejné - každý, druhý co si sám dokázal nainstalovat "ty windous" se považuje za IT experta.
P. Vass
Tak jako neúspěšný svářeč chce provozovat restauraci, tak radí pan Vaněk restauratérům začátečníkům, ať jdou raději svařovat. Důvod je prostý, Oba o tom vědí prd. Jako kuchař blbec na rozdíl od svářeče nemusíte dělat každé dva roky (nově každé tři) náročné a těžce placené zkoušky, které pokud neudáte, tak jako svářeč končite. Lidi, co to neumíte vařit nic, vařte raději guláš. :o)))
Š. Apolen
Jde jen o to, jestli si otevře restauraci proto, že si chce do půl roku koupit vytuněného Bavoráka, nebo proto, že v tom vidí splnění svého snu a nechá si poradit. Obě alternativy jsem viděl v " Ano šéfe ".
Perfektní! Od Sametu mně udivuje, že restaurace privatizovali, skupovali, zřizovali naprostí nýmandi bez vzdělání v oboru. Přesto tento stav trvá už čtvrt století a úpadek u nás je viditelný dnes a denně. Ovšem není to jen u restaurací a hotelů. Drobné potravinové provozovny jsou na tom podbně.
S66t24a80n48i98s48l35a52v 34T98o78m31á93š
Vždyt privatizace pohostinství byla příležitost pro socialistické číšníky,kteří všechny tresty za krádeže, podvody a vexlování mohli vydávat za protikomunistický odboj.
M. Komárek
Pane Vaňku, dokonale napsáno! Jste naprostý profík. Vzhledem k tomu, že o této problematice poměrně dost vím, potvrzuji vaše slova, pod která bych se klidně podepsal.