Diskuze
PUNČOCHÁŘ: Umělotiny aneb Aspikové umění na soutěžích se zápachem
Každoročně se u nás pořádá nesčetně kuchařských soutěží. Musím říct, že já se oněch soutěží neúčastním a snad ani nikdy nebudu. Určitě nemám na mysli různé ocenění kuchařů porotou, více či méně odbornou, která sleduje umění šéfkuchaře delší dobu, většinou rok a následně ocení ty nejlepší.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JS
14. 5. 2015 0:11
Máte pravdu. Až na to, že jste v přespolním běhu žádnou medaili nezískal.
0
0
možnosti
VB
13. 5. 2015 10:00
Gastro Hradec - vítěz získává týdenní pobyt na oddělení gastroenterologie FN Hradec Králové :)
0
0
možnosti
ŠA
Š. Apolen
14. 5. 2015 0:54
Tento týden jsem se v "Černých ovcích" dozvěděl, že Rybích prstech se najíte hrachu a jiných chuťovek. Rybího masa je v nich 15%.
0
0
možnosti