Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Pesto z mrkvové natě a chlebová buchta. Stop plýtvání jídlem, vařte ze zbytků

Každý Čech ročně vyhodí téměř 70 kilogramů potravin. Velká část z „odpadu“ je přitom ještě ve stavu vhodném ke konzumaci. Jak se plýtvání s jídlem vyvarovat? A z jakých „zbytků“ se dají připravit plnohodnotné pokrmy?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

29. 5. 2015 21:56

Kdyby tyto recepty prinesl Lada Hruska, dostal by hodne vynadano. Ale toto je od ''odbornika'', takze to je v poradku. Nic proti principu, sezrat se da nakonec vse, jen nevim proc tomu Hruskovy tak nadavali. Asi pro tech 300 000 prodanych knih.

0 0
možnosti
JD

J. Dvořák 188

29. 5. 2015 9:43
Děkuji venzorovi.

Za zablokování!

0 0
možnosti
PO

P. Oblaka

29. 5. 2015 8:14

Dobré, ale zdá se, že mrkvová nať v tom pestu plní funkci sekyrky v sekyrkové polévce

0 0
možnosti
DS

D. Stirský

29. 5. 2015 7:05

Snad na to něco je. Ale rád bych věděl, jak dosíci starého chleba. To bývávalo za mého mládí: chleba ztvrdnul, tak jsme si udělali topinky nebo kostky do česnečky. Ale mně dnes chleba po dvou - třech dnech zplesniví.

0 0
možnosti
ŠA

Š. Apolen

31. 5. 2015 0:06

Čím to, že dříve se chléb pekl jednou za čtrnáct dní ?

0 0
možnosti