Diskuze
Pesto z mrkvové natě a chlebová buchta. Stop plýtvání jídlem, vařte ze zbytků
Každý Čech ročně vyhodí téměř 70 kilogramů potravin. Velká část z „odpadu“ je přitom ještě ve stavu vhodném ke konzumaci. Jak se plýtvání s jídlem vyvarovat? A z jakých „zbytků“ se dají připravit plnohodnotné pokrmy?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PS
29. 5. 2015 21:56
Kdyby tyto recepty prinesl Lada Hruska, dostal by hodne vynadano. Ale toto je od ''odbornika'', takze to je v poradku. Nic proti principu, sezrat se da nakonec vse, jen nevim proc tomu Hruskovy tak nadavali. Asi pro tech 300 000 prodanych knih.
0
0
možnosti
JD
PO
P. Oblaka
29. 5. 2015 8:14
Dobré, ale zdá se, že mrkvová nať v tom pestu plní funkci sekyrky v sekyrkové polévce
0
0
možnosti
DS
D. Stirský
29. 5. 2015 7:05
Snad na to něco je. Ale rád bych věděl, jak dosíci starého chleba. To bývávalo za mého mládí: chleba ztvrdnul, tak jsme si udělali topinky nebo kostky do česnečky. Ale mně dnes chleba po dvou - třech dnech zplesniví.
0
0
možnosti
ŠA