Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kyselice de luxe či risotto s bryndzou. Kam v Beskydech za dobrým jídlem, radí Pasta Oner

Kde hledat zajímavou inspiraci, která by ladila oku i žaludku přímo v srdci Beskyd? Aktuálně jeden z nejznámějších českých výtvarníků Pasta Oner miluje gastronomické zážitky v Čeladné. Umí tam regionální beskydskou kuchyni v moderním podání.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O. Horák

28. 7. 2015 10:48

Hele, je ten článek vůbec psán česky?

Tam je tolik buzzword, módních označení, taháků a newspeaku módních cestovek, že nakonec zapomenete co tam vlastně je a proč jste tam původně chtěli jet. Víte jen jediné, budete úžasně IN a pokud si pár těch výrazů zapamatujete a budete užívat, tak se konečně zařadíte ve vaší umělecké kavárně do lepší společnosti.

A byl jste tam v restauraci? Ale dejte pokoj s restaurací, to je passé, toto je nouvelle cuisine ateliér.

0 0
možnosti