Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Moderní zpracování řepy? Červená na džem a žlutá na kyselo

Zapomeňte na klasicky naloženou řepu na kyselo na nevzhledné kostičky s anýzovými zrníčky jak za časů dávných ve školní jídleně. Místo toho se vydejte moderní cestou nakládání řepy. Zvláště efektní je barevná řepa, ať už žlutá nebo světlejší červená s bílou dužinou a červenými kruhy jako na dětském lízátku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

23. 10. 2015 18:44

Jak chutná řepa z obchodu nevím. Léta děláme naši a nemá konkurenci. Ono všechno co si uvaříte  doma je nejlepší. Víte co do toho dáváte.

0 0
možnosti
OH

O. Horák

23. 10. 2015 13:47

Už se jděte vycpat s tím jak bylo vše hnusné a dnes konečně se dá najíst.

Mě ta nakládaná řepa chutná stále, stejně jako různé druhy borščů (krom těch moderních polotovarů z pytlíků). Naopak mnoho moderních (či spíše módních) opravdu nemusím podobně jako trend rvát do všeho olivový olej, co třeba že oliváč je blbost v asijské i středo a severo Evropské kuchyni (Asie má svůj arašídový jako základní).

0 0
možnosti
JK

J. Kovář

23. 10. 2015 14:13

Jaký byl koncert Alexandrovců?

0 0
možnosti
IH

I. Hanáčková

23. 10. 2015 13:13

Miluji naloženou řepu na kyselo, nakrájenou na nevzhledné kostičky s anýzovými zrníčky! Na nějakou světoběžnici paní Heřtovou, zvysoka dlabu...tu řepu.

0 0
možnosti
JK

J. Kovář

23. 10. 2015 14:11

Paní Hanáčková, naprostý souhlas. A až půjdete "dlabat", tak na dvorek si vezměte galoše a pár stránek Rudého práva na utření, v budce už třeba papír došel.

0 0
možnosti