Diskuze
Moderní zpracování řepy? Červená na džem a žlutá na kyselo
Děkujeme za pochopení.
Jak chutná řepa z obchodu nevím. Léta děláme naši a nemá konkurenci. Ono všechno co si uvaříte doma je nejlepší. Víte co do toho dáváte.
O. Horák
Už se jděte vycpat s tím jak bylo vše hnusné a dnes konečně se dá najíst.
Mě ta nakládaná řepa chutná stále, stejně jako různé druhy borščů (krom těch moderních polotovarů z pytlíků). Naopak mnoho moderních (či spíše módních) opravdu nemusím podobně jako trend rvát do všeho olivový olej, co třeba že oliváč je blbost v asijské i středo a severo Evropské kuchyni (Asie má svůj arašídový jako základní).
I. Hanáčková
Miluji naloženou řepu na kyselo, nakrájenou na nevzhledné kostičky s anýzovými zrníčky! Na nějakou světoběžnici paní Heřtovou, zvysoka dlabu...tu řepu.
J. Kovář
Paní Hanáčková, naprostý souhlas. A až půjdete "dlabat", tak na dvorek si vezměte galoše a pár stránek Rudého práva na utření, v budce už třeba papír došel.