Diskuze
ZAHÁLKA: Londýnská škola a jak to funguje v michelinských restauracích
S mým kolegou a kamarádem Sokolem Monarim - Head chef nově otvírané restaurace v restauračním komplexu Mánes, která se bude jmenovat Lounge bar, jsem probíral jeho zkušenosti v restauracích, které začali v restauraci Maze v Londýně pod vedením G.Ramsayho. Po několika měsících nastoupil zároveň vedle práce do školy Le Cordon Bleu London, která je zaměřená na typicky Francouzskou gastronomii a její techniky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J. Staněk 714
19. 11. 2015 10:08
Docela odfláknutý článek. Škoda... Zrovna o Fat Duck a zkušenostech pod Hestonem Blumenthalem bych se rád dozvěděl víc.
0
0
možnosti