Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

ZAHÁLKA: Londýnská škola a jak to funguje v michelinských restauracích

S mým kolegou a kamarádem Sokolem Monarim - Head chef nově otvírané restaurace v restauračním komplexu Mánes, která se bude jmenovat Lounge bar, jsem probíral jeho zkušenosti v restauracích, které začali v restauraci Maze v Londýně pod vedením G.Ramsayho. Po několika měsících nastoupil zároveň vedle práce do školy Le Cordon Bleu London, která je zaměřená na typicky Francouzskou gastronomii a její techniky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Staněk 714

19. 11. 2015 10:08

Docela odfláknutý článek. Škoda... Zrovna o Fat Duck a zkušenostech pod Hestonem Blumenthalem bych se rád dozvěděl víc.

0 0
možnosti