Diskuze
Restaurace s ústřicemi v zemi bez moře? Rozhodně ano, říká chovatel ústřic
Největší producent bretaňských ústřic Jean-Jacques Cadoret navštívil na podzim Prahu, vedl zde totiž seminář věnovaný pěstování ústřic a jejich přípravě. „Myslím si, že restaurace s ústřicemi a dalšími mořskými plody může výborně fungovat i v zemi bez moře,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
FK
9. 1. 2016 15:42
Já mám ústřice velmi rád, ale v Čechách jsem je jedl jen jednou, ve francouzské restauraci. Muselo to být ale příšerně drahé, ještě že to platil můj francouzský obchodní partner. Dnes jsem už v penzi, takže si raději nechám zajít chuť.
0
0
možnosti