Diskuze
Kvalitní maso nepoznáte v obchodě, tučnější je chutnější, říká řezník
Děkujeme za pochopení.
J. Orlík
Málokomu by chutnala např. svíčková omáčka z prorostlého masa. - že toto řekne řezník mě naprosto šokuje. Svíčková omáčka neexistuje. Je jen svíčková (maso) na smetaně. Ale jinak má ve všem pravdu.
svíčková je i název pro typickou omáčku, která se podává k tomuto masu -smetanová s rozmixovanou mrkví, zelerem atd. Takže se šokujete zbytečně...
J. Novotný
Nesmíte všemu věřit. Byl jsem ve "vyhlášeném" řeznictví v Praze. Nebudu blíže jmenovat, ale to na Praze 1. Na dotaz, jestli mají vysoký roštěnec se mě paní prodavačka zeptala, jestli je to z krávy. Co dodat ...
F. Jetel
Moje paní je veterinářka a stačí jí kouknout na maso a ví na čem je. Jestli je to mladý kus nebo stará flákota. Jinak ženy prý nejraději vaří z mužského předního. Málo stojí a rychle změkne. :))
V. Mohorita
No jo, řezníci zelináři, to byla přece vždy poctivost sama! Ale možná že je supermarkety naučily housti. Možná jo.
Z. Lapil
Řezníci se od normálních lidí nijak neliší. Většinou jsou odborníky i lidmi zhruba průměrnými, opravdových ksindlů i géniů je mezi nimi poskrovnu.