Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kvalitní maso nepoznáte v obchodě, tučnější je chutnější, říká řezník

Maso z českého chovu, párky bez lepku a vlídný přístup k zákazníků. „Pakliže chcete koupit kvalitní maso, je vždycky dobré zajít vyzkoušenému řezníkovi, vždy doporučí nejvhodnější druh masa podle toho, co zrovna chcete připravovat?“ říká řezník Vladimír Roller z řeznictví MeatPoint.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Orlík

11. 6. 2016 11:06

Málokomu by chutnala např. svíčková omáčka z prorostlého masa. - že toto řekne řezník mě naprosto šokuje. Svíčková omáčka neexistuje. Je jen svíčková (maso) na smetaně. Ale jinak má ve všem pravdu.

0 0
možnosti

11. 6. 2016 12:01

svíčková je i název pro typickou omáčku, která se podává k tomuto masu -smetanová s rozmixovanou mrkví, zelerem atd. Takže se šokujete zbytečně...

0 0
možnosti

J. Novotný

11. 6. 2016 10:02

Nesmíte všemu věřit. Byl jsem ve "vyhlášeném" řeznictví v Praze. Nebudu blíže jmenovat, ale to na Praze 1. Na dotaz, jestli mají vysoký roštěnec se mě paní prodavačka zeptala, jestli je to z krávy. Co dodat ...

0 0
možnosti

F. Jetel

11. 6. 2016 8:18

Moje paní je veterinářka a stačí jí kouknout na maso a ví na čem je. Jestli je to mladý kus nebo stará flákota. Jinak ženy prý nejraději vaří z mužského předního. Málo stojí a rychle změkne. :))

0 0
možnosti

11. 6. 2016 12:02

:-)))

0 0
možnosti

V. Mohorita

11. 6. 2016 8:01

No jo, řezníci zelináři, to byla přece vždy poctivost sama! Ale možná že je supermarkety naučily housti. Možná jo.

0 0
možnosti

Z. Lapil

11. 6. 2016 13:17

Řezníci se od normálních lidí nijak neliší. Většinou jsou odborníky i lidmi zhruba průměrnými, opravdových ksindlů i géniů je mezi nimi poskrovnu.

0 0
možnosti