Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Návrat ke kořenům a lokálním surovinám. Skandinávská kuchyň vtrhla do Česka

Je to návrat ke kořenům – někdy doslova. I v Česku se pomalu šíří nejnovější trend světového vaření: skandinávská kuchyně. Manifest nové severské kuchyně se před dvanácti lety trefil do celosvětového návratu k jednoduchosti, kořenům a lokálním surovinám. I díky tomu skandinávské pojetí vaření už několik let válcuje jiné kulinární koncepty a stalo se globální módou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

15. 6. 2016 12:48

Porce pro petilete deti.

0 0
možnosti

M. Jech

15. 6. 2016 9:52

Lišejník,hlína,popel,šišky a jehličí.Tak asi nebude dlouho trvat,než nás nějaký mischelinský šéfkuchař naučí žrát umělou hmotu a světová potravinová krise bude zase odložena.

0 0
možnosti