Diskuze
Plýtvání v michelinských restauracích? Je to daň za perfektní porci, říká šéfkuchař
Děkujeme za pochopení.
O. Horák
Kde jsou ty časy kdy michelinské hvězdy dostávaly normální restaurace vařící běžná jídla. A dostávaly to za to, že předvedli kvalitní servis a dobré jídlo. Prostě restaurace, kde, když jedete na výlet, se vyplatí stavit na jídlo.
To co dnes dostává hvězdy jsou až příliš často extrémní bláznivosti. Dávno už to nejsou restaurace kde se vyplatí zastavit cestou někam, dnes je to snobárna kam musíte abyste nebyli úplně OUT zaprdění a závistiví čecháčkové.
Děkuji, já nepotřebuji být ohromen nekonečnem chodů kde se každý vejde sotva na dvě lžičky, průvanem v peněžence a hladem. Mne osloví podnik takový jaký kdysi Michelin hledal a upozorňoval na něj. Ono je totiž větší umění uvařit dobré jedno jídlo které vám postačí a nechá ve vás chuť stavit se i příště.