Diskuze
Plýtvání v michelinských restauracích? Je to daň za perfektní porci, říká šéfkuchař
Děkujeme za pochopení.
Plýtvání jako daň za perfektní porci... Ať jdou všechny michelinské restaurace do zadele...
"Ke slovu se hlásí orientální kuchyně - třeba peruánská."
Clapče, kromě vaření by ses mohl někdy podívat i na zeměpis. Jinak se ti může stát, že ve své restauraci uvedeš týden středomořské kuchyně a na jídelníčku budeš mít boršč a pirožky.
O. Horák
Kde jsou ty časy kdy michelinské hvězdy dostávaly normální restaurace vařící běžná jídla. A dostávaly to za to, že předvedli kvalitní servis a dobré jídlo. Prostě restaurace, kde, když jedete na výlet, se vyplatí stavit na jídlo.
To co dnes dostává hvězdy jsou až příliš často extrémní bláznivosti. Dávno už to nejsou restaurace kde se vyplatí zastavit cestou někam, dnes je to snobárna kam musíte abyste nebyli úplně OUT zaprdění a závistiví čecháčkové.
Děkuji, já nepotřebuji být ohromen nekonečnem chodů kde se každý vejde sotva na dvě lžičky, průvanem v peněžence a hladem. Mne osloví podnik takový jaký kdysi Michelin hledal a upozorňoval na něj. Ono je totiž větší umění uvařit dobré jedno jídlo které vám postačí a nechá ve vás chuť stavit se i příště.
I. Hanáčková
Na jedné straně je ve světě bída, na druhé se vyhodí všechno možné, jen kvůli dokonalé porci. Škoda zbytečně zabitých zvířat a vypěstované zeleniny.
Jestli se bude řídit tím co se naučil v Norsku tak, nebude dlouho trvat a ta restaurace krachne.