Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

KOKO: Hamburger je mrtev. Utrpěl umučeným karbanátkem s prefabrikovanou houskou

Hamburgerová euforie nabrala takových obrátek, že specializované podniky vyrůstaly jako houby po dešti geometrickou řadou. Asijská kuchyně přeci jen nabízí větší spektrum možností. A její výrazné chutě stále nepřestávají lákat. Časem se ale opět vytříbí jen těch pár věhlasných. Tak to prostě funguje. Nezbývá než si vsadit, co přijde den poté.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

2. 8. 2016 9:13

Mozna zapominate, ze clovek preferuje to jidlo, se kterym vyrustal: Cech karbanatky, svickovou a husu, American hamburgery, krocana a steak. A tak se i po ruznych exprimentech k tomu rad vraci.

0 0
možnosti

R. Gattringer

2. 8. 2016 17:12

Taky se rád člověk vrací na jídlo k mamince,ale musí to být kuchařka a ne food blogerka.

0 0
možnosti