Diskuze
Naložený hermelín, okurky či utopenec. Forma českého fast foodu znovu ožívá
Platily za hospodské jídlo k pivu. Dnes už se k nakládaným pokrmům píší i kuchařky a v jejich přípravě se hojně experimentuje. Klasická metoda uchování potravin našich babiček ožívá, dávno však není řeč jen o znojemských okurkách.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
D. Stirský
19. 8. 2016 19:19
Ano, výraz fast food je v této souvislosti ohavný. Navíc naložení okurek - to určitě není fast. Babičce to trvalo dosti dlouho.
0
0
možnosti
T. Marný 393
19. 8. 2016 7:11
Tato česká klasika není žádnej " fást vůd ", nebo " picérie ". Ono je to jako s plno dalším spotřebním zbožím, nádherné obaly, reklama, nedoženou to, na čem naše generace vyrůstaly a to na kvalitě, přes všechny ostatní nedostatky té doby.
0
0
možnosti