Diskuze
Největší nešvar českých restaurací? Nekonečně dlouhé menu, říká porotce z MasterChefa
Pracoval na luxusních zámořských lodích, vařil pro královskou rodinu v Saúdské Arábii nebo v jedné z nejlepších restaurací světa, v kodaňské Nomě. A již podruhé si se stal porotcem v soutěži MasterChef. „Mimo Prahu, například u hranic, je gastronomie bídná. Na menu jsem viděl třeba jídlo, které se jmenovalo Johančino tajemství. Víte, co to bylo? Kuřecí prso, na něj se dala broskev z plechovky a celé se to zastříkalo šlehačkou ze spreje. Největší nešvar je prostě nekonečně dlouhé menu,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz. Marek Fichtner, šéfkuchař pražské Augustine Restaurant.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P. Holecek
31. 10. 2016 7:45
Hezky rozhovor, jen korektor by si mel dat par facek, tolik pravopisnych chyb a preklepu, to by se snad profesionalum stavat nemelo...
0
0
možnosti
J. Orlík
31. 10. 2016 9:48
Zrovna jste mi vzal vítr z plachet, poněvadž jsem chtěl napsat úplně totéž. To je příšerné. Mimochodem, i odpovědi jsou logicky postaveny tak, jakoby čtenáři byli více informovaní, než jsou. Zajímavý život, plytký rozhovor.
0
0
možnosti