Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Forma válcuje obsah. Pracovní oběd na jehličí v Esce

První Pražské předměstí už dávno není zaprášenou dělnickou čtvrtí na periferii. V Karlíně v novém tisíciletí vyrostlo plno moderních kanceláří, mnoho z nich vzniklo přestavbou starých továren. Nabídnout tedy místním „bílým límečkům“ trendy restauraci, kam mohou zajít na pracovní oběd, je zcela logickým krokem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O. Horák

11. 11. 2016 12:16

Takže si to shrňme, jídlo malé porce, přesolené a se servisem je to jak na houpačce aneb nikdy nevíš jestli bude nádobí aspoň slušné. Z nápojů předražené vše od kohoutkové vody po kávu která je ještě horší jak z automatu.

Ale je módní tak jít a nebýt OUT. Podnik pro pravé frikulíny (free-cool-in).

0 0
možnosti

6. 11. 2016 10:16

Takže přesolené hezky naaranžované prd, za cenu 3 obědů ve skutečně dobré normální restauraci .....děkuji za upozornění, kam se nejít ani vymočit :-)

0 0
možnosti

6. 11. 2016 8:51

Klidně si o tom počtu, ale jíst budu doma za ani ne desetinu ceny..(spíše dvacetinu)..

0 0
možnosti