Diskuze
Připravte se foie gras s oříšky a ostružinami, poradí šéfkuchař
Francouzská specialita? Zcela jistě foie gras - zbytnělá husí či kachní játra, po kterých lační labužníci všech kontinentů. Jak si tučnou delikatesu připravit doma? Zkuste recept jednoho z našich nejlepších šéfkuchařů Jana Punčocháře.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
18. 11. 2016 9:57
Jasně, ostružiny právě dozrály, jsou jich plný obchody ... :-P Tohle jsou knížecí rady, jednak se mi způsob výkrmu hus pro tučná játra nelíbí a hlavně by se mělo vařit ze sezónních a pokud možno místních surovin, a ne aby se zpovykanej šéfkuchař takhle předváděl před plebsem ...
0
0
možnosti